До нього увійшов один із провідних FMCG-дистриб'юторів країни «ТЕДІС Україна», повідомляє пресслужба компанії.

Як зазначає видання, повністю вибудована організація логістики та продажу дозволяє «ТЕДІС Україна» надавати ефективні та прозорі послуги національним та міжнародним партнерам. Національна логістична структура компанії налічує 32 регіональні структурні підрозділи, які обслуговують 45 тисяч роздрібних торгових точок по всій території України.

ТЕДІС Україна
ТЕДІС Україна

Зазначимо, що спочатку до long-list рейтингу журналу «Влада та Гроші» потрапили двісті найбільших підприємств України, з яких авторитетне журі обрало ТОП-50 компаній – тих, хто цього року справили найбільший вплив на розвиток економіки України. Ознайомитись з повною версією рейтингу можна тут.

Як повідомлялося раніше, «ТЕДІС Україна» став володарем першої національної премії Ukrainian Logistics Award-2021. Компанія була відзначена в номінації «Найстабільніша логістична компанія».

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Нагадаємо, мажоритарним акціонером компанії «ТЕДІС Україна» є бізнесмен Борис Кауфман.