Колишній керівник офісу президента Андрій Богдан повідомив, що президента Володимир Зеленський дав команду Державному бюро розслідувань організувати його кримінальне переслідування, а також журналістів Дмитра Гордона, Юрія Бутусова, Савіка Шустера і Політика Дмитра Разумкова.

Про це Богдан заявив в інтерв'ю Дмитру Гордону, пише Главком.

«Поставлено завдання рити, посадити Богдана у в'язницю. Ну там список довгий. Там все: Бутусов, Савік Шустер, значить, Діма Разумков і вся його група», – заявив Богдан.

Екс-глава ОП стверджує, що команду в.о. керівника ДБР Олексію Сухачову дав особисто президент Зеленський.

"Особисто, так, дає команду посадити. Товариш Сухачов - він зараз виконуючий обов'язки. А дуже хоче бути призначений на постійно, надовго, щоб стабільно було. І той все бере під контроль, наради збираються. Отримує «негласні слідчо-розшукові дії», – відповів Богдан на запитання, чи дає команди особисто президент Зеленський.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Санкцію суду на проведення слідчих дій, за інформацією Богдана, видає суддя з міста Полтава, якого ДБР шантажує через звинувачення в отриманні хабара.

«У них є, там, якийсь суддя в Полтавській області, в місті Полтаві. Його взяли на хабарі ... стандартна практика. Взяли на хабарі, підвісили. І Він їм підписує, не читаючи", - заявив Богдан.