Про це пише портал 112 з посиланням на австрійське видання Wiener Zeitung. Публікуємо матеріал без коментарів і ремарок. Редакція не несе відповідальності і не перевіряє дані, надані і опубліковані сторонніми інформаційними ресурсами.

Журналісти відзначають, що підставою для цього послужило не рішення суду, а постанова Ради безпеки і оборони України - чисто консультативного органу, який не має повноважень закривати що-небудь

"Зеленський цього року зробив акцент на національному: наприклад, він не тільки порушив справу про державну зраду проти лідера опозиції Віктора Медведчука, особистого друга президента Росії Володимира Путіна, він також закрив три телеканали і дуже відвідуваний веб-сайт ("Країна юа", - ред.).

Підставою для цього послужило не рішення суду, а постанова Ради безпеки і оборони України - чисто консультативного органу, який не має повноважень закривати що-небудь. Порошенко не зважився на такі кроки. Зеленський реалізує їх, як у серіалі "Слуги народу": рішуче, і не думаючи про правову сторону. Тим самим глава держави викликає критику з боку деяких своїх прихильників. Наприклад, його колишнього керівника кампанії і Близького колеги Дмитра Разумкова. Він розкритикував суперечливі з правової точки зору заходи Зеленського - і в жовтні був змушений покинути свій пост голови парламенту", - йдеться в публікації.