Яку модель обрати? Серед безлічі пропозицій варта уваги вишукана модель LG QNED Mini LED 4K серії 91 з діагоналлю 65 дюймів, яка, до того ж, пропонується з святковою знижкою.

Пристрій відзначає надзвичайна множина унікальних якостей та характеристик, однак зупинимося на найбільш значущих для будь-якого споживача.

Надзвичайна деталізація зображення

Модель використовує матрицю IPS, що забезпечує зразкові кути огляду, та демонструє зображення формату 4К у поєднанні з численними покращеннями, що є унікальними розробками LG. Технологія повноматричного затемнення разом із 1000 зонами підсвічування Mini LED сприяє чіткому відображенню, але, що найголовніше, забезпечує визначний рівень контрастності та майже ідеально глибокий чорний колір.

Популярні новини зараз
В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..."
Показати ще

По-справжньому живі кольори

Варто лише один раз поглянути на екран LG QNED91, щоб забути про відвідування кінотеатрів. Яскраві природні кольори та розмаїття відтінків забезпечує поєднання двох сучасних розробок. Технологія квантових точок (Quantum Dot) формує зображення з надзвичайно малих кристалів різного розміру, що світяться під впливом LED підсвітки, гарантує точне відтворення кольорів. Додатковий шар NanoCell+ виконує роль екранного фільтра та коригує кольори, робить їх точнішими та більш реалістичними. Матриця 10 біт у поєднанні з підсвіткою MiniLED формує на екрані картинку фантастичної якості та високими показниками яскравості. Модель містить чимало попередньо створених режимів відображення та засоби для налаштування параметрів кольору власноруч.

Штучний інтелект

Відкрийте для себе нові відтінки улюблених фільмів та шоу. Телевізор LG QNED91 використовує процесор alpha 7 4-го покоління на основі штучного інтелекту для покращення зображення. Інноваційний чип, що використовує алгоритми машинного навчання для аналізу та оптимізації вмісту на екрані. Зокрема, це підвищення роздільної здатності до 4К, підсилення кольорів, різкості, чітке відображення динамічних сцен тощо. Всі налаштування зображення та звуку здійснюються автоматично.

Пристосований для ігор

Швидкість спрацьовування матриці становить 13 мс, що є комфортним для динамічних ігор. Відсутність мерехтіння та частота оновлення екрану 120 Гц перетворюють ТВ на величезний дисплей для геймінгу, щоб цілковито зануритися у ігровий процес. Підтримка адаптивної синхронізації FreeSync усуває затримки та артефакти зображення, що можуть виникати у іграх.

Вишуканий дизайн

Телевізор відзначає вишуканий мінімалістичний дизайн. Бічні рамки майже непомітні на тлі 4К екрану з діагоналлю більше аніж півтора метра. Пласка конструкція задньої частини забезпечує зручне розміщення, або монтаж на кронштейн.

Смарт-можливості

Один телевізор – безліч можливостей. З новітньою операційною системою webOS можливо майже усе. Грайте, переглядайте веб-сторінки у Інтернеті, фото, слухайте музику або навіть стрічки соцмереж на великому екрані. Зручний інтерфейс, швидка робота та комфортний магазин, що містить чимало корисних додатків – усе це перетворює LG QNED91 на еталонний смарт-пристрій.

Інтелектуальне керування

Випробуйте магію бездоганної ергономіки з інтелектуальним пультом керування Magic Remote. Вбудований гіроскоп забезпечує досвід взаємодії з ТВ тотожний роботі з комп’ютерною мишою, але у просторі. Пульт пристосований для введення голосових команд, що спрошує взаємодію з «розумною» технікою. Замість пульта швидко та зручно керувати телевізором також можливо за допомогою смартфону чи планшету, попередньо встановивши фірмовий додаток.

Переконливе звучання

Відчуйте, що відбувається на екрані навіть з заплющеними очима. Вбудовані динаміки загальною потужністю 40 Вт генерують чистий та якісний звук, що підсилює враження від перегляду. Інтелектуальне настроювання звуку AI Sound оптимізує звучання та гучність відповідно до вмісту, що відтворюється, для створення ефекту присутності.

Насправді розповідати про численні цікаві функції та технології, що притаманні LG QNED91 можна ще дуже довго. Але далеко не останньою перевагою є те, що напередодні свят дана модель пропонується українським покупцям з приємною знижкою.