Про це повідомив нардеп Валентин Наливайченко у Facebook.

"Отримав відповідь НАЗК на своє депутатське звернення щодо антикорупційної експертизи проекту закону щодо введення тимчасової адміністрації у разі загрози порушення безпеки постачання електричної енергії. НАЗК заявило про проведення аналізу та перевірки. Сподіваємося на врахування зауважень та коректність висновків Агентства", - повідомив нардеп.

За його словами, енергетична галузь перебуває у кризовому стані. Через дефіцит вугілля, простоюють державні ТЕС.

"У той час, як замкнуте коло корумпованої системи найвищих ланок управління унеможливлює прийняття ефективних рішень в інтересах держави та народу", - наголосив нардеп.

Як повідомлялося раніше, інвестори до підприємств відновлюваної енергетики також виступили проти внесення змін до законодавства про запровадження тимчасових адміністрацій на "зелених" електростанціях.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Також директор енергетичних програм "Центру Разумкова" Володимир Омельченко заявляв, що законопроект про тимчасові адміністрації створює корупційні ризики і може призвести до розвалу енергетичної системи країни.