Про це пише видання Financial Times.

"Екстраординарне рішення Зеленського залучити впливового бізнесмена до можливої змови стривожило аналітиків та західних дипломатів, враховуючи велику загрозу з боку Росії та численні проблеми, включаючи низький рівень вакцинації проти COVID-19 та велику кількість загиблих", - йдеться у статті.

Financial Times зазначають, що президент оголосив про ймовірний держпереворот, не надавши жодних доказів.

Такі дії президента ніяк не сприяють консолідації населення та еліт перед російською агресією.

"У той час коли Росія загрожує атакувати, дуже важливо, щоб прозахідні сили в Україні працювали разом", - сказав Financial Times західний дипломат, який тісно співпрацював з Україною.

Популярні новини зараз
Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нинішня внутрішня боротьба в Україні, започаткована президентом, руйнівна, запевняють аналітики Financial Times.

"Зеленський став президентом у 2019 році, пообіцявши покласти край війні на сході України та викорінити корупцію. Він не досяг великих успіхів у першому питанні і має неоднозначну репутацію щодо реформ. Надії на стійке відновлення економіки після пандемії похитнулися", - пише Financial Times.