Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«Хочу розповісти про чарівні точки у 2022 році – це такі особливі моменти року, коли ми можемо багато міняти в нашому житті. Коли ми можемо загадувати бажання, працювати з нашими цілями, проводити практики, спрямовані на очищення та зміну нашого життя та долі. Справа в тому, що наша календарна система, за якою ми живемо, вона дещо штучна. І ті дні, які ми святкуємо: Новий рік, 8 березня і так далі, вони відірвані від справжніх космічних ритмів та циклів, за якими живе вся природа, космос та за якими раніше жили люди», - розповіла Ганна Вергелес.

Астролог сказала, якщо подивитися в стародавні календарі та історію стародавніх цивілізацій, то побачимо, що там є певні моменти часу, які шанувалися і святкувалися всіма народами. І в такі моменти часу проводилися особливі обряди, ритуали та свята, підтвердила вона, які дозволяли людині вийти на новий рівень та багато чого змінити у своєму житті. Є сонячне колесо року в астрології, Сонце є основною головною планетою, наголосила вона, це наше світило та основна зірка.

«Сонце – символ духу людини, нашого его та усвідомлення. Це точка у гороскопі, яка відповідає за розкриття нашого творчого потенціалу, за наші соціальні можливості та нашу реалізацію. Тому на цикли Сонця люди завжди звертали особливу увагу, і такими особливими точками є сонцестояння та рівнодення. Весняне рівнодення - це перша точка, яку ми переживатимемо у 2022 році. Весняне рівнодення - це перехід Сонця на знак овна, і це кардинальна точка року. І 2022 року весняне рівнодення у нас настане 20 березня. У стародавніх календарях та культурах 20 березня часто було початком року, так було й у слов'ян. Тому насправді наш народ святкував Новий рік навесні, а не взимку», - резюмувала Ганна Вергелес.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Лілія Атаманенко розповіла, чого чекати від ретроградної Венери.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.