Президент Володимир Зеленський провокує внутрішні конфлікти всередині Україні, ослаблюючи державу перед загрозою російського вторгнення.

Про це заявив ексглава РНБО Олександр Данилюк, коментуючи публікацію в Financial Times в ефірі телеканалу.

«Саме Зеленський розпочав війни з місцевим самоврядуванням, персональні якісь рахунки зводити з деякими великими бізнесменами, з опозиціонерами. Він стільки розпочав зараз таких конфліктів, які в принципі з урахуванням тих загроз, з якими стикається зараз країна, це просто безвідповідально, таке робити», – заявив Данилюк.

Він наголосив, що через високий ризик агресії, потрібно консолідувати суспільство і «не вести якісь незрозумілі війни».

«Дуже добре, що такі статті виходять. Тому що влада намагається якось контролювати інформаційний простір України всередині, і добре, що такі світові видання, світового рівня, як Financial Times, The Economist приділяють увагу таким важливим питанням», – додав Данилюк.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, 19 грудня Financial Times випустила статтю, присвячену подіям в Україні. В статті з посиланням на західних дипломатів і експертів критикується закон про олігархів, який на заході розцінюють як інструмент переслідування нелояльних президенту бізнесменів.