Юрист Андрій Вігірінський розповів, як він розцінює вручення підозри у держзраді п'ятому президентові України Петру Порошенку, і які будуть наслідки.

Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

Андрій Вігірінський зазначив, що підозра Петру Порошенку виглядає порожньою, і цікавіша як белетристика.

“Там сукупність припущень, які не спираються на факти. А факти ти повинен доводити. Кожна теза, про яку ти пишеш у цій підозрі – це частина об'єктивної сторони злочину. У якій ти звинувачуєш конкретну людину”, - сказав Андрій Вігірінський.

За його словами, якщо немає підтвердження якихось фактів, то підозра неспроможна.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

“Чи можна було, і чи потрібно було це підписувати зараз? Моє глибоке переконання, що це зараз не потрібно… Перед поїздкою за кордон кидання підозри в машину – вони отримали свій хайп”, - додав Андрій Вігірінський.

Він наголосив, що Петро Порошенко навряд чи залишиться за кордоном назавжди після чергової підозри йому.

“Так дуже страшно людині? Що ви зможете зробити? Який суддя йому обере запобіжний захід взяття під варту?.. Не залишиться він там, немає відчуття загрози… Тому що кожен суддя пам'ятатиме суддю, який виносив вирок щодо Юлії Тимошенко”, - наголосив юрист.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький заявив, що Порошенкові, щоб залишитися в образі "батька нації", потрібно повернутися до України.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів про очікування фінансових груп щодо президента Зеленського.