Народний депутат від Франківщини ігор Фріс, фракція "Слуга народу", відзвітував про облаштування набережної м.Галича, на якому" розпиляли " 3,2 млн грн бюджетних коштів.

Про це повідомляє Центр протидії корупції на своїй сторінці Facebook.

На думку громадських активістів тендер, який проводився на виконання ремонтних робіт, мав усі ознаки змови. Адже в тендері брали участь дві фірми, що належать батькові і синові. Фірма батька пропонувала провести роботи за 2,5 млн грн, але Галицька міськрада його пропозицію відхилила, вибравши фірму сина, який погодився відремонтувати набережну за 3,2 млн грн.

"Ми ж написали і в Галицьку міськраду, щоб ті розірвали нечесний договір. Місцеві чиновники відповіли, що ми праві, але договір так і не розірвали. І ясно чому. Тому що роботи вже оперативно провели. І мажоритарник від Галича," слуга народу " Ігор Фріс вже тріумфально про це відзвітував. А те, що тендер виявився звичайним сімейним розпилом, чомусь не розповів",-йдеться в повідомленні ЦПК.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще