Збанкрутілий Зе-режим боїться правди і ненавидить свободу слова. Влада вже давно перетворилася на" голого короля", якого висміює і не любить народ. Довіра до влади тане з кожним днем, рейтинги падають. Але замість того, щоб змінити курс, як вимагають громадяни, "голі королі" намагаються заткнути рот всім, хто показує їх бездарність, неспроможність, корумпованість і дурість. Тому антиконституційні репресії проти опозиційних ЗМІ посилюються. Про це повідомляє Перший Незалежний

Сьогодні під покровом ночі влада ввела черговий пакет антиконституційних санкцій РНБО проти телеканалів, які були створені на базі незаконно заблокованих в лютому опозиційних каналів "112 Україна", NewsOne і ZIK. Санкції були введені проти ТОВ " Тайм медіа "(це телеканал "Перший Незалежний", створений журналістами "112 Україна", NewsOne і ZIK). І проти ТОВ "ТелеПростір" - телекомпанія, що мовить під брендом UKRLIVE.

"Зелений режим" не рахується ні з Конституцією, ні з думкою українських громадян. Йому плювати на критику і засудження міжнародного співтовариства. Влада нахабно ігнорує заяви представників Офісу Верховного комісара ООН з прав людини, в яких рішення президента України Володимира Зеленського про закриття телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK назвали таким, що суперечить міжнародним стандартам у галузі прав людини. Замість того щоб зупинитися, влада посилює гоніння на свободу слова. Розправляючись з неугодними ЗМІ, перетворюючи державні канали в рупор своєї пропаганди, вони прагнуть утриматися при владі. Але це їм не допоможе!

Редакція не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють у блогах