Пару слів телекомунікаційним / кабельним провайдерам і супутниковим операторам. Є така норма Конституції: ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження і накази. Та й відповідати доведеться, ділиться своєю думкою політолог Олександр Фомін у блозі Кореспондент

Зеленський знову вирішив грати в улюблену іграшку під назвою "санкції". Пізно ввечері Зеленський підписав указ про санкції проти телеканалу "Перший Незалежний" (його засновники-це близько 100 журналістів) і UkrLive (власник – Нестор Шуфрич, Народний депутат і соратник Віктора Медведчука).

Але є і позитив. Зеленський показав, хто в Україні справжня опозиція, тому що на словах всі опозиційні, а на ділі нікому захистити народ від грабежу під виглядом тарифів і зростання цін. Нікому розповісти людям правду.

На словах У нас Порошенко-це опозиція. А на ділі Порошенку спокійно дали втекти за кордон. Ніхто не заарештовує його власність, не забороняє його телеканали "5-й "і"прямий". На словах У нас Ахметов записався в опозиціонери. І, як сказав сам Зеленський, його навіть спробували "втягнути" в спробу державного перевороту. А на ділі вся війна між офісом президента і олігархом проходить тільки на словах. Загалом, Зеленський знову показав, що вважає опозицією тільки Медведчука. Показав не на словах, а на ділі.

Крім того, Зеленський ще раз показав, що є ворогом ЗМІ. Треба визнати, що це взаємно. Нікого українські журналісти не ненавиділи так люто, як Зеленського і його оточення. Ну що ж, самі винні. Партія " Слуга народу "вже перетворилася на політичного зомбі – депутати тікають з неї"світ за очі".

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У зв'язку з цим хочу сказати пару слів телекомунікаційним і кабельним провайдерам, а також супутниковим операторам. Є така норма Конституції: ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження і накази. Правління Зеленського закінчиться. І сам Зеленський і його оточення поїдуть жити в Лондон. Не дарма ж вони квартири купили на Туманному Альбіоні! Тому якщо не збираєтеся разом із Зеленським в Лондон, краще дотримуйтесь Конституції і закону. Якщо збираєтеся жити в Україні після Зеленського.

Редакція може не погоджуватися з думкою автора