Український адвокат, президент АТ "Всеукраїнської асоціації адвокатів України" Юлія Татік удостоєна престижної міжнародної адвокатської премії "International Lawyers awards-2021".

Премія має більш, ніж 20-річну історію, і щорічно вручається провідними представниками найбільших адвокатських об'єднань, наукової юридичної спільноти, визнаними експертами в галузі права Європейського Союзу та країн Східної Європи «за вагомий внесок у міжнародне юридичне та економічне співробітництво, захист іноземних інвестицій та успіхи на антикорупційному терені».

"АТ" Всеукраїнська асоціація адвокатів України", керуючим партнером якого є Юлія Татік, рекомендували на розгляд почесного журі зарубіжні партнери, яким адвокати об'єднання надавали юридичну підтримку та допомагали у супроводі їх діяльності.

"Команда наших адвокатів добре потрудилася в 2021-му році. І дуже приємно, що цей внесок у міжнародну співпрацю та зміцнення торговельно-економічних зв'язків між Україною та країнами ЄС та Східної Європи не залишився непоміченим. Ми раді, що іноземні партнери цінують наші зусилля. Це мотивує нас до нових звершень, з кожним роком стає тільки краще, розвиватися і домагатися більш високих цілей", - говорить лауреат премії, адвокат Юлія Татік.

Популярні новини зараз
ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток
Показати ще

Відомо, що адвокат Юлія Татік є автором безлічі наукових публікацій в області юриспруденції, визнаним експертом з питань протидії та запобігання корупції. Займає позицію президента АТ "Всеукраїнська асоціація адвокатів", є кваліфікованим експертом-поліграфологом, членом Національної асоціації поліграфологів України.

Минулого року, як повідомляють ЗМІ, Юлія Татік за версією кількох видань була визнана юристом року-2020, двічі потрапляла на обкладинки рейтингових юридичних журналів «Український юрист» та «Український адвокат».

Премія International Lawyers Awards відзначає провідні, найбільш плідні фірми і окремих осіб, які постійно демонструють величезну ступінь завзятості і здатності долати труднощі в рамках своєї галузі спеціалізації, йдеться на офіційному сайті організації.