Таємничий медіум та таролог Ганна У. розповіла, у яких кольорах зустрічати Новий рік, та наскільки важливо правильно його зустріти.

Про це вона розповіла у новому випуску «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Напередодні Нового року потрібно обов'язково себе налаштувати, бути в хорошому гуморі і в жодному випадку не сваритись у будинку. Тобто вже зараз себе потрібно налаштовувати на позитив та не запускати жодних негативних програм. Також обов'язково до Нового року завершіть усі ваші починання та поверніть усі борги. Щоб ви в Новому році не були нікому винні», - розповіла Ганна У.

Медіум сказала, що на ялинку обов'язково потрібно покласти велику купюру та не знімати до закінчення всіх новорічних та різдвяних свят. У центрі вашого столу можна поставити мішечок, повідомила вона, в який потрібно покласти справжні або штучні купюри для того, щоб у вас був достаток. Тигра треба зустрічати та приманювати м'ясом, але не перченим, наголосила вона, гострого не можна.

«Риба має на столі бути цілою та приготовленою з головою, щоб були гроші. А також, щоб у будинку водилися гроші, потрібно на стіл поставити зварені яйця. Обов'язково скатертина повинна бути золотистого або оранжевого кольору і можна блакитного. На столі повинні бути солодощі, щоб рік був солодким. Ножі намагайтеся прикривати серветками, щоб ви не були на ножах з усіма людьми», - резюмувала Ганна У.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Лілія Атаманенко розповіла, чого чекати від ретроградної Венери.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.