Нумеролог Олександра Мамалига розповіла, як правильно вбирати ялинку, і де її потрібно ставити.

Про це вона розповіла у новому випуску програми «Суть подій» з журналісткою Любов'ю Завальнюк.

«Перед тим як наряджати ялинку і принести це прекрасне дерево у свій простір, дуже важливо свій будинок трохи підготувати та почистити енергетично. І для цього є дуже звичайні способи. Наприклад, можна поставити свічки або максимально провітрити свій будинок, щоб чисте повітря винесло все зайве з простору і занесло чисті потоки. Також можна використовувати різні пахощі з ароматом кориці чи апельсина», - розповіла Олександра Мамалига.

Нумеролог сказала, що коли простір готовий, то можна приносити ялинку або сосну, кому як подобається. Сосна несе більш чоловічу енергію, повідомила вона, це сильне дерево, в ньому багато сонячної енергії і якщо плани на наступний рік масштабні, то краще брати сосну. Ялинка за своєю енергетикою більш жіноча, м'яка і якщо людина хоче присвятити рік сім'ї, гармонії та духовному розвитку, вважає вона, то купувати треба ялинку.

«І коли ви приносите та ставите дерево у своєму просторі, то його потрібно правильно прикрашати з погляду енергії. Ялинка прикрашається зверху вниз і завжди починається із зірки. Дерево в собі несе космічну, чисту енергію та приймає потоки зверху. І коли ви прикрашаєте ялинку зверху вниз, ви додатково відкриваєте цей потік для свого будинку. Найкраще місце для ялинки саме там, де зустрічатимуть Новий рік», - резюмувала Олександра Мамалига.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян розповідала про ідеалізацію та інші стадії стосунків.

Також Знай.ua писав про те, що Мусалян розповіла, з чого складається наше життя та як розрахувати його графік.