Астролог Влад Росс дав астрологічну характеристику журналісту Дмитра Комарова, попередивши про небезпеки, які можуть чатувати на нього в житті.

Про це він розповів на своєму YouTube-каналі.

«Дмитро Комаров такий мандрівник. Юпітер у поєднанні з Ураном – це завжди були піонери, першовідкривачі, треба обов'язково щось відкрити, щось подивитися, знайти, дізнатися світ. Йому не сидиться на одному місці, він дійсно справжній мандрівник», - повідомив Влад Росс.

Астролог зазначив, що Місяць у Комарова знаходиться в зодіакальному знаку Діви, через це він є прискіпливим чоловіком, який вимагає від дружини ідеальної краси, чистоти. На думку Влада Росса, якщо дружина не прибере крихти зі столу, Дмитро Комаров одразу почне чіплятися і не буде цього терпіти.

«Дмитро Комаров народився якраз у сонячне затемнення, тому має фатальну долю. Йому треба бути дуже обережним на висоті у горах. Він має небезпеку розбитися в горах. Сатурн і Плутон у нього перебувають у будинку катастроф, він народився аурі затемнення, неподалік затемнення. Але попереджений – отже, озброєний. Не треба боятися, просто потрібно заздалегідь знати, які небезпеки можуть вас чатувати в житті», - пояснив Влад Росс.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він попередив президента Володимира Зеленського про небезпеку, яка загрожує йому з лютого до квітня .

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Росса, у Росії не довго терпітимуть владу Путіна.