Фігурантка дрес-скандалу за участю топ-чиновників Христина Тишкун не є співробітницею Міністерства освіти та науки.

Про це колишній заступник міністра освіти та науки України Ігор Гарбарук розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

Він прокоментував нещодавній інцидент з надмірно відвертим вбранням дівчини на офіційному заході.

«Я повторюся: пані Христина ніколи в житті не була моєю помічницею. Вона ніколи у житті була державним службовцем. Вона не працювала у Міністерстві освіти та науки. Ще раз поясню для всіх, кому це цікаво», - сказав він.

Чиновник пояснив, що за центральних органів влади, у тому числі й за міністерств, є достатня кількість державних підприємств, проєктів, міжнародних та національних програм. У багатьох з цих напрямів задіяні ті чи інші люди, як, наприклад, Христина Тишкун.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

«Мене, щиро кажучи, не цікавить, де і як людина оформлена. Якщо це в рамках чинного законодавства, це мене влаштовує. Мене цікавить лише одне: це людина професіонал у своєму напрямку чи ні, як управлінець, менеджер, організатор. Як він одягається, у що він одягається, мене абсолютно не цікавить», - наголосив Гарбарук.

Він зізнався, що якщо, наприклад, жінка вирішить зробити дреди на голові, пофарбувати волосся в зелений або червоний колір – це його взагалі не цікавить.

Про підтексти інциденту він висловився дуже обережно:

«Мене цікавить виключно його компетентність і не більше. Я вважаю, що ця ситуація роздута. Сталося це органічно, або там була інша сила, про яку ми сьогодні не знаємо – бачитимемо. Шила в мішку не приховаєш».

Також Знай.ua повідомляв, що Помічниця заступника міністра Гарбарука виправдалася за голі груди: "Називаю протестом".

Також Знай.ua писаав, що прокол топового чиновника з Міносвіти Ігоря Гарбарука, що з'явився на публіці з 27-річною напівоголеною помічницею, спровокував скажений резонанс у суспільстві.