Профспілки будівельних гіпермаркетів оголосили про створення місцевої профспілкової організації, яка буде займатися захистом прав працівників будівельних гіпермаркетів столиці.

Про це стало відомо з телеграм-каналу Профспілки.

«У середу, 12 січня 2022 року, за рішенням профспілок будівельних гіпермаркетів міста Києва, було створено «Місцеву профспілкову організацію гіпермаркетів будівельних матеріалів міста Києва Всеукраїнської профспілки працівників сфери права». Ця структура займатиметься безпосередньо захистом прав найманих робітників у будівельних гіпермаркетах міста Києва, використовуючи досвід «Всеукраїнської профспілки працівників сфери права», - йдеться у повідомленні.

Профспілка зазначила, що створення такого місцевого профспілкового об'єднання стане важливим інструментом, який дозволить запобігати порушенням з боку роботодавця щодо працівників. Останні, за їхніми словами, останнім часом почастішали.

«Для припинення порушень трудового законодавства на базі даного профспілкового об'єднання буде створено профспілкову комісію для перевірки дотримання трудового законодавства на території будівельних гіпермаркетів міста Києва», - повідомляється Профспілкою.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також, для інформування всіх працівників будівельних гіпермаркетів про діяльність та результати роботи профспілкового об'єднання, створюється телеграм канал «Профспілка будівельних гіпермаркетів ВПРСП».

Як повідомляв Знай.ua, раніше під Кабміном відбувся мітинг соратників партії «Держава» проти підвищення тарифів.

Також Знай.ua публікував слова Дмитра Васильця: Об'єктивно наше українське населення не довіряє уряду.