П'ятий президент, Лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко, якому погодили підозру в державній зраді, впевнений, що не опиниться за гратами, і готується до приїзду в Україну 17 січня. Про це Порошенко розповів в інтерв'ю телеканалу "Теперішній час", повідомляв 112.ua.

Порошенко заявив, що повертається в Україну не захищатися від президента Володимира Зеленського, а захищати країну.

У нього запитали, як він собі уявляє боротьбу з-за ґрат, і лідер опозиції відповів, що не опиниться за ґратами – на це не вистачить ні духу, ні сил, ні волі, маючи на увазі, ймовірно, самого Зеленського.

"Я не опинюся за гратами - не вистачить ні духу, ні сил, ні волі.

Послухайте, я ж все-таки п'ятий президент, я не можу не повернутися і зрадити мільйони і мільйони голосів, які були віддані за мене і мою команду і в 2014-му, і в 2019 році. Я не можу не повернутися, тому що зараз саме з нашою командою велика кількість людей пов'язують свої надії на майбутнє.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І ті зміни, які відбулися в соціологічних опитуваннях, в електоральному середовищі, показують, що наша політична сила випередила Зеленського, випередила "слуг народу" і на сьогодні це ще одна причина, чому Зеленський діє таким чином: тому що він хоче за прикладом 2012 року прибрати з парламентських виборів свого основного конкурента.

Ми йому такого подарунка не зробимо, тому що ключова позиція - він повинен пояснити суспільству, в чому полягає державна зрада Порошенка".