Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Наша Україна гідна, і може бути багатою та успішною, для цього у нас є потенціал. Але для того, щоб ми розвивалися, більше не варто сподіватися на уряд, а треба сподіватися кожному на себе і на свою силу. А щоб розбагатіти, треба діяти швидко, хитро і не зациклюватися на проблемах і боргах, і для цього потрібно відкривати фінансові канали. А для України ми зробимо експрес розклад на 2022 рік: звичайно, економіку України дуже підкосять віруси, люди відчуватимуть напругу, але медицина покращуватиметься. Український народ – це благословенні люди, нас дуже любить Бог, тому Україна ніколи не буде на колінах. Ми все одно добре житимемо, незважаючи ні на що», - наголосила Ганна У.

Медіум сказала, що енергетичної кризи Україна може уникнути, але виживуть найсильніші люди. Зараз йде так зване чищення планети, повідомила вона, і люди, які слабші духовно і в плані здоров'я, вони швидше загасатимуть і болітимуть. Тому людям, вважає вона, потрібно розвивати себе духовно і фізично, щоб ставати міцнішими і бути добрішими один до одного. Особливо потрібно звертати увагу на екологію планети, акцентувала вона, тому що у 2022 році всі теми, пов'язані з екологією, активно розвиватимуться і такий бізнес процвітатиме.

«Україна багата на наш чорнозем і врожайність, і у 2022 році будуть хороші врожаї, з цим не буде проблем. Головне, щоб у нас був хороший керівник, який би думав не лише про олігархів та багатих, а й про простих людей, і тоді буде все добре. За моїми відчуттями Україна вийде з кризи економіки, все буде в нас добре, незважаючи на труднощі, люди втримаються і все вийде. Єдине, що не треба витрачати свою енергію на конфлікти з рідними та близькими, а треба зосередитися на сім'ї, здоров'ї та зароблянні грошей. За розкладом від мене, йде сприятливий прогноз для України на 2022 рік», - резюмувала Ганна У.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Лілія Атаманенко розповіла, чого чекати від ретроградної Венери.

Також Знай.ua писав про те, що таролог Анастасія Казачок розповіла, що таке порча та приворот.