Про це йдеться у повідомленні компанії.

Компанія завершила будівництво 4 нових свердловин та провела капітальний ремонт 7 свердловин чинного фонду.

"Системні інвестиції та впровадження новітніх, раніше недоступних в Україні технологій дозволяє нам рік у рік нарощувати газовидобуток та залишатися лідером галузі. За підсумками 2021 року ми встановили новий рекорд з видобутку газу для приватного сектору, а у 2022 році ми плануємо подвоїти наші інвестиції. Це дозволить компанії збільшити видобуток у наступні роки", - прокоментував генеральний директор "ДТЕК Нафтогаз" Ігор Щуров.

У вересні, з випередженням термінів будівництва, компанія ввела в експлуатацію блокову холодильну установку на Мачухському родовищі, а через місяць запровадила першу в Україні інтегровану модель цифрових двійників родовищ, повністю оцифрувавши Семиренківське родовище.

Також "ДТЕК Нафтогаз" першим в Україні застосував глибинні відеокамери для обстеження стовбурів свердловин.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомлялося, компанія "ДТЕК Енерго" вперше в Україні застосувала низку цифрових технологій на шахті "Ювілейна" (Дніпропетровська область) з метою підвищення безпеки шахтарів.