У Зеленського сьогодні день народження. Підлабузники "найвеличнішого лідера сучасності" будуть захоплюватися його діяльністю, придумувати неіснуючі заслуги, аби порадувати розрослося его президента. У нас для Зеленського одне побажання-скоріше піти з поста президента і дати шанс країні встати на ноги після його катастрофічного правління, повідомляє 112.ua.

Зеленський тільки за половину свого терміну на посаді поставив Україну на межу великої війни, хоча перед виборами обіцяв домогтися миру. Сьогодні Зеленський-маріонетка західних кураторів, які за допомогою слабкого українського президента вирішують свої питання з Росією. У Зеленського була маса можливостей шляхом переговорів залагодити конфлікт на Донбасі, примиритися з Росією, укласти вигідні економічні угоди. Але ні, сьогодні ситуація погіршується з кожним днем. І Зеленський доклав до цього всі свої сили.

Мінські угоди не виконані, хоча Зе особисто підписався під ними на саміті нормандської четвірки в Парижі в 2019 році. Україна відмовляється вести предметний діалог з ОРДЛО. З Росією Зеленський вирішив розмовляти методом ультиматумів. Близький соратник Путіна Віктор Медведчук був відправлений під домашній арешт, що виглядало як відвертий виклик РФ. Потім у Зеленського вистачило нахабства запропонувати Росії обміняти Медведчука. Закономірний підсумок цієї клоунади-Москва просто припинила контакти з Києвом до тих пір, поки при владі в Україні будуть Зе і його клоуни. При цьому важливо відзначити, що Росія готова співпрацювати з конструктивними політичними силами в Україні. Навіть на тлі ескалації спікер Держдуми Володін погоджується з Медведчуком про необхідність діалогу і кличе до Москви на переговори українських народних депутатів, які виступають за дружбу між країнами.

Зеленський все провалив не тільки на зовнішній арені, а й у внутрішній політиці. Непрофесійна політика уряду призвела до того, що Україна купує газ за ціною вище 1000 доларів за тисячу кубів, хоча могла купувати по 200 доларів, якби Зеленський схвалив домовленості Медведчука з РФ. Як наслідок-тарифи на послуги ЖКГ зросли в рази. Дорогий газ для промисловості жене ціни на товари вгору. Інфляція зростає, курс гривні падає, попит на українські цінні папери практично нульовий, безробіття збільшується, українці все частіше виїжджають з країни. На тлі цього хаосу Зеленський ще й здав заходу українську землю.

А щоб українці не обурювалися, Зеленський оголосив війну ЗМІ і закрив без суду і слідства неугодні телеканали і сайти. Міжнародні організації вказують, що українська влада демонструє ознаки авторитарної. На ділі ж Зеленський вже став повноцінним диктатором, підім'явши під себе всі гілки влади в країні. При цьому Зе-банановий диктатор, який тримається виключно на підтримці західних кураторів.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сьогодні 70% українців відчувають себе бідними, стільки ж не підтримують переобрання Зеленського. Але ж пройшла тільки половина терміну. Зеленський став найбільш ненависним президентом в історії країни. За що Україні такі випробування?

Володимир Олександрович, з наступаючим вас! Чи не соромно вам за те, що ви зробили з Україною?

Редакція може не розділяти думку автора висловлювань