Компанія "Клуб Сиру", що належить співвласнику мережі АЗС WOG нардепу Степану Івахіву (група "За Майбутнє"), через тиждень після введення держрегулювання цін на газ, змінила свій КВЕД на виробництво молока, щоб отримати 166 тис.куб. м» соціального" газу за пільговою ціною.

Про це свідчать дані Єдиного реєстру юридичних осіб Міністерства юстиції.

Запис про зміну основного виду діяльності-Кведу - датований 6 січня.

До цього компанія спеціалізувалася на оптовій торгівлі молочними продуктами, яйцями, маслом і жирами (КВДЕ 46.33). Після 6 січня КВЕД був змінений на 10.51-переробка молока, виробництво сиру і масла. Саме КВЕД 10.51 потрапляє під наказ Мінагро про "соціальний" газ"

Згідно з повідомленням Міністерства аграрної політики, на лютий "Клуб Сиру" Івахіва отримав квоту на 166 тис. м3 природного газу за пільгової ціна.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, Міністерство аграрної політики більш ніж в 2,5 рази збільшило список агрокомпаній і агрохолдингів, які в лютому претендують на «соціальний» газ за пільговими цінами.

Всього на лютий потреба всіх 256 компаній в пільговому газі становить 15,69 млн м3. Більше 10% цього обсягу відійде птахофабрикам представника "Слуги народу" в Дніпропетровській області.

Група "За Майбутнє" контролюється Ігорем Палицею - бізнес-партнером олігарха Ігоря Коломойського. Група є головним союзником президентської фракції "Слуга народу «в парламенті, забезпечуючи життєдіяльність так званої»монокоаліції".