Сезон подарунків у самому розпалі! Навіть якщо ви з коханою впевнені, що 14 лютого — це свято споживання, а 8 березня — виключно день боротьби за рівні права, є варіант і для вас. Круті іграшки для дорослих! Їх люблять усі: романтичним натурам такий подарунок скаже про кохання та довіру, незалежна жінка оцінить широту поглядів, а сексуальна кішечка не проґавить шанс побалувати себе новими відчуттями. Справа за малим: вибрати потрібну.

Смартрішення

Adrien Lastic Palpitation
Adrien Lastic Palpitation

Просте, стильне, придатне для ігор соло та в парі, ідеальна розвага для дому та вечірки — усе це смартвіброяйце Adrien Lastic Palpitation. Іграшка приємної форми з глибокою вібрацією підійде поціновувачкам побешкетувати! Яйце надійно утримується всередині й керується через програму на смартфоні, що дає змогу вирушити з ним хоч у кіно, хоч на концерт, хоч у басейн (іграшка водостійка). Причому керувати іграшкою зможеш і ти за допомогою функції віддаленого доступу!

Два в одному

Популярні новини зараз
Від +20 до заморозків: українців чекають різкі зміни погоди Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Adrien Lastic Inspiration
Adrien Lastic Inspiration

Відразу 2 іграшки, використовувати які можна й одночасно, і роздільно — чудовий варіант для тієї, якій потрібно все відразу! Смартіграшка Adrien Lastic Inspiration — це віброяйце + вакуумний стимулятор. Якщо твоя дівчина ще не пробувала вакуумну стимуляцію, поспіши стати саме тим, хто подарує їй цю насолоду! Вакуум імітує ніжне посмоктування заповітної перлинки, а віброяйце доповнить відчуття вібраціями зсередини. Усе керується зі смартфона!

Недорого та зі смаком

Alive Quiver
Alive Quiver

Якщо для тебе «секс-гаджет у подарунок» — це щось на багатому, придивися до бюджетних варіантів. Недорогий вакуумний стимулятор Alive Quiver не дуже поступається лакшері-побратимам ні в потужності двигуна, ні в якості силікону. Цілих 10 режимів вакууму, від ніжного до інтенсивного, приємно здивують і новачків, і тих, хто вже віддав своє серце вакууму. Лаконічна форма, просте керування, кабель для заряджання — суперзадоволення за невеликі гроші!

Безпрограшний варіант

Alive Midnight Quiver
Alive Midnight Quiver

Не впевнений, що більше сподобається коханій: вібратор чи стимулятор? Не проблема! Вибирай вакуумний стимулятор та вібратор Alive Midnight Quiver: одна його частина працює як вібратор дуже вдалої форми, а друга — як ніжний вакуумний стимулятор із додатковими відростками, які лоскотатимуть найчутливішу точку. Обидва мотори керуються окремо, так що експериментувати можна нескінченно!

Удосконалена класика

Alive Caribbean Shine
Alive Caribbean Shine

У 1998 році Sex in the city вивів вібратор-кролик на екран кожної глядачки, перетворивши секс-іграшку на культурне явище. Й ось у 2022-му Sex in the city знову в тренді, а вібратор-кролик — оновлений та поліпшений. Стовбур кролика Alive Caribbean Shine вібрує, відросток забезпечений розтрубом для вакуумної стимуляції, а на самому його кінці — потужний пульсатор для впливу на заповітну точку G. Задовольнить навіть найвимогливіших!

Косметика Amoreane Med
Косметика Amoreane Med

До всіх іграшок потрібен лубрикант. Зверни увагу на лінійку Amoreane Med — це й доглядальні змазки з фітопланктоном і колагеном, і лубриканти з ефектом вібрації, і лубриканти без запаху. Доповни подарунок доброю змазкою та насолоджуйся ефектом!