Про це написав лідер Радикальної партії Олег Ляшко на своїй сторінці в Facebook.

"Гетманцев, який відповідає У Зеленського за податкову політику, зареєстрував законопроект про різке підвищення ренти на видобуток газу. В результаті Україна зовсім залишиться без власного газу, як раніше завдяки "реформам" зелених більшовиків-без вітчизняної електроенергії і вугілля», - написав він.

Ляшко зазначив, що до депутатства і вступу в партію «Слуга народу» Данило Гетманцев 11 років був помічником колишнього члена «Партії регіонів» і «резидента російської розвідки в Україні» Володимира Сівковича.

Він підкреслив, що за даними британської розвідки, Сівкович займається формуванням «маріонеткового» уряду України.

«Я впевнений, що депутат Гетьманцев досі перебуває у зв'язку зі своїм шефом Сівковичем і розглядається російськими спецслужбами на посаду міністра фінансів в маріонетковому уряді України. Тому всі законодавчі ініціативи Гетманцева, за якими Україна потрапляє в залежність від Кремля, повинні бути розслідувані СБУ за статтею "державна зрада", - підсумував Ляшко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, 9 лютого в Раді зареєстрували законопроект, яким пропонується збільшити ренту на видобуток газу до рекордних за всю історію 69%.