Про це йдеться у повідомленні на сайті МВС України.

У супроводі начальника Південного Одеського територіального управління НГУ генерал-майора Олега Підлубного, очільників Національної поліції та Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області заступниця міністра перевірила бойове злагодження та готовність підрозділів до виконання завдань за призначенням. Окремо розглянули проблемні питання та можливості їх конструктивного вирішення, а також приділили увагу розвитку кінологічної служби.

«Сьогодні я проінспектувала військові частини Національної гвардії України Одеського гарнізону. Я побачила чітку організацію служби та високу мотивацію нацгвардійців. Хочу також відмітити гарну взаємодію між структурами системи міністерства внутрішніх справ України. Усі підрозділи МВС готові до виконання завдань за призначенням», – зазначила заступниця міністра внутрішніх справ Мері Акопян.

заступниця міністра МВС України Мері Акопян
заступниця міністра МВС України Мері Акопян

Під час робочого візиту також відбулась зустріч з головою Одеської ОДА Сергієм Гриневецьким. Сторони домовилися про покращення житлових умов для гвардійців, які забезпечують безпеку в регіоні, а також про введення у роботу нової ДНК-лабораторії та виділення території для утримання службових собак.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також обговорили стан справ, основні завдання, питання організації співпраці між структурами системи МВС та органами державної влади в рамках регіональних (місцевих) програм, які спрямовані на реалізацію державної політики в правоохоронній сфері.