Компанія виконає комплексну поставку механізованого забійного комплексу для Bharat Coking Coal Ltd, який входить до складу найбільшої вугледобувної компанії у світі Coal India Ltd.

"Співпраця з Coal India Ltd, річний видобуток якої становить понад 600 млн тонн, – один із найважливіших контрактів у рамках реалізації Стратегії 2030 компанії Corum Group. Контракт здійснюється за чотиристоронньою угодою з приватною компанією Indu Projects Ltd та державними підприємствами Singareni Collieries Company Ltd та Bharat Coking Coal Ltd", - зазначено у повідомленні.

За словами генерального директора Corum Group Михайла Потапова, механізований комплекс допоможе вести результативний видобуток вугілля у складних гірничо-геологічних умовах, і ще в одній країні оцінять ефективність обладнання та експертизу компанії. Підписання контракту відбулося у Посольстві України в Індії, Нью-Делі.

Постачання механізованого забійного комплексу в Індію від Corum Group включатиме як власні рішення, так й інтегровані рішення інших компаній. До неї входять: 149 секцій кріплення ДТМ 20/43 виробництва "Корум ДрМЗ", конвеєрне обладнання (забійний, штрековий та стрічковий) – виробництва "Корум Світло шахтаря", очисний комбайн Eickhoff, насосні станції KAMAT та комплект електрообладнання.

У компанії також розповіли, що Bharat Coking Coal Ltd планує вести видобуток на шахті Moonidih не менше 9 років. Тому в першу чергу розглядали пропозиції компаній, у яких буде гарантований ринок збуту продукції у найближче десятиліття. Corum Group, як один з бізнесів ДТЕК Енерго з власними шахтами, мав очевидну перевагу перед іншими учасниками.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Механізований комплекс почне працювати у шахті вже на початку 2023 року. Очікують, що нове обладнання зможе збільшити видобуток до 2,5 млн т вугілля на рік, а для навчання шахтарів правильному користуванню обладнанням, Corum Group направить команду своїх фахівців до Індії на півроку.

Раніше в компанії заявили, що у січні поточного року Corum Group підписав перший контракт на литовському ринку, який відповідає Стратегії 2030 та планам з диверсифікації продуктового портфеля. Машинобудівна компанія виготовить та поставить запасні частини для АТ "Литовська залізниця".