Луганська обласна організація політичної партії "Наш край" підбила підсумки акції #Наш_Край_оберігає та визначила переможців.

Про це повідомляється на сторінці Благодійного фонду Сергія Шахова у Facebook.

Упродовж місяця депутати та активісти партії дарували дітям і дорослим новорічні солодкі подарунки, упаковка з-під яких легко перетворюється на годівничку. Її необхідно було наповнити зерном, повісити на дереві або за вікном, таким чином допомігши пташкам пережити зимові холоди.

Загалом на Луганщині команда "Нашого краю" вручила мешканцям громад понад тисячу "Солодких годівниць". Усі, хто долучився до гарної справи, мав змогу позмагатися за призи від обласної парторганізації.

Народний депутат, співголова політичної сили «Наш край» Сергій Шахов зазначив: «Дякую вам за небайдужість та старанність, за те, що підтримали гарну справу – змайстрували годівничку та подбали взимку про птахів. Наша акція продемонструвала, що навіть невеликий крок до змін має значення, а велике добро – це сукупність маленьких добрих справ».

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Переможцями акції #Наш_Край_оберігає на Луганщині стали: Катерина Терентьєва, Дмитро Конов, Олена Холошевська, Андрій Калюжний, Леся Шуліка, Катерина Онопрієнко.

Усі переможці отримали в подарунок планшети та смарт-годинники.