Жителі Конотопа в Сумській області з ганьбою вигнали з центру міста переговорників від російських окупантів, які погрожували обстрілом і вимагали здатися.

У своєму телеграм-каналі голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький уточнив, що російські окупанти приїхали в Конотоп і почали вимагати від мера Артема Семеніхіна віддати місто під їхній контроль. Загарбники почали погрожувати артилерійським обстрілом. Однак вони «були послані, куди треба».

У той самий час протестувати почали жителі Конотопа, які оточили ворожу техніку під міською радою.

Мережею швидко шириться відео, як місцеві проганяють загарбників, створивши для них живий коридор під крики «Ганьба!» та нецензурну лайку. Загарбники сідають у бронетранспортер та автомобіль воєнної поліції і їдуть геть.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пізніше Дмитро Живицький підтвердив: «Конотоп лишається Українським».

Нагадаємо, що в Енергодарі на Запоріжжі місцеві готують барикади з машин і шин.

Раніше портал "Zhaj" повідомляв, що пасажири потяга знешкодили російського диверсанта.