На Донбасі сьогодні точаться найжорстокіші бої, поки звільнені регіони потроху приходять до тями.

Тому увага волонтерів та активістів сконцентрована на тому, що сьогодні необхідно нашим захисникам.

Про це розповів волонтер Андрій Андрєєв на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

"Сьогодні допомога потрібна, в першу чергу, нашим захисникам на передовій. І всі волонтерські організації мають переформатувати свою діяльність для, як популярно зараз казати, «передка». Ми з Георгии Зантарая і Ivan Lisovyi теж притримуємось такої думки і вчора відвідали наших друзів з Батальйону Карпатська Січ в містечку Барвінкове, що під окупованим Ізюмом. Доставили все необхідне, не без пригод, але оперативно. Зараз всі зусилля ми з друзями хочемо зосередити саме на лінії розмежування та на допомозі тим, хто дійсно в гарячих точках захищає нас та нашу землю!", – пише Андрій Андрєєв.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.UA раніше, волонтер та директор Солом'янського ринку Іван Лісовий продовжує забезпечувати цивільне населення та військових необхідним.

Про це Іван Лісовий розповів на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

"Продовжуємо з Георгий Зантарая, Андрій Андрєєв та Лариса Полякова годувати наших воїнів виготовленими волонтерами варениками. Сьогодні відвантажили ще 150 кг продукції у військову частину! Нагадую, що ви можете підтримати наш волонтерський рух на мою карту. Наразі ціленапрвлено збираємо на автомобіль типу пікап для військових. Слава Україні!, – повідомив Іван Лісовий.