Цим він поділився в інтерв'ю Валерію Савчуку у програмі «Різні люди».

Наприкінці інтерв'ю «Бу» виконав прем'єру пісні «Слава Україні», яка стала неймовірно популярною в Грузії. Наживо репер виконав цю композицію вперше.

«Це прем'єра. У Грузії також ніде її не співав. Десь два дні тому розмовляв з друзями – все Тбілісі в машинах слухають цю музику», - розповів він.

Крім того, «Бу» зауважив, що він мандрівник, знімає документальні фільми.

«У Тибеті я ходив, а там була міна. Вибухнула і вісім днів я був у шпиталі. Усі казали, що я не виживу. На дев'ятий день до палати прилетіла сова. 15 хвилин дивилася на мене і потім вилетіла», - заявив він.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За його словами, коли сова полетіла, за п'ять хвилин він вийшов з коми.

«Через це я почав музику писати. Маску робити. Тепер я сова душевна. Коли почалося (повномасштабна війна Росії проти України, - ред.) 24 лютого, я не міг просто так дивитися на це все. Зібрав камеру і сказав, що я маю знімати фільм. Фільм про героїв. Ми дали обіцянку, що будемо до останньої краплі крові разом. Разом воюємо. І як можемо: з олівцем чи віршем. Як ми можемо», - додав «Бу».

Він вважає, що перемогти можна лише разом.

«Ця війна – Демон і Бог воюють. Бог обов'язково переможе. Ми йдемо з Богом», - резюмував боєць.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Олександр Пономарьов показав співучих грузинів, які прийшли на допомогу нашим Захисникам.