Незважаючи на обставини нинішнього часу, коли військові дії йдуть у багатьох регіонах України, мільйони віруючих в Україні зможуть стикнутися з дивом, яке щорічно повторюється напередодні Світлого Христового Воскресіння. Очікується, що Благодатний Вогонь буде доставлений в Україну близько 21.30 за київським часом.

Організація спеціального рейсу з Ізраїлю через територію третіх країн, що пов'язане з особливостями воєнного часу, стала можлива завдяки допомозі Фонду Вадима Новинського "На честь Покрови Пресвятої Богородиці" і бізнесмена Бориса Кауфмана. У Фонді висловили особливу подяку пілоту Олексію Мєшкову.

Сьогодні вночі Благодатний Вогонь буде доставлений до Києва і в безліч православних храмів України.

Вадим Новинський також привітав усіх православних християн зі світлим святом Воскресіння Христового, яке стало святом Перемоги життя над смертю:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Своєю перемогою Господь дарував можливість кожному з нас теж стати переможцями смерті. Для цього потрібно наповнити свої серця любов'ю до Господа і до свого ближнього. У ці дні, коли всі ми переживаємо важкі страждання, ми просимо Господа про мир. Першими словами Воскреслого Христа було "Мир вам!". Життя триває. Будемо старанно молити Спасителя про відновлення миру і любові на нашій землі і в наших серцях. Воістину Воскрес Христос!".