Державна екологічної інспекції у Сумській області обстежила територію Шосткинського району, яка постраждала від дій російської федерації.

Мова йде про лісовий масив Очкинського лісництва ДП «Свеське лісове господарство». У ніч на 13 травня 2022 року російські окупанти завдали 2 ракетні удари по лісу поблизу с. Очкине Шосткинського р-ну.

Внаслідок цього було знищено щонайменше 172 дерева переважно хвойних порід. За розрахунками державних інспекторів, загальна сума збитків, завданих внаслідок знищення лісових насаджень, складає 2 079 751 грн.

Крім того, Інспекція чекає на отримання нормативно-грошової оцінки земель для подальшого розрахунку збитків, завданих їх засміченням.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще