Фонд Вадима Столара відзвітував про 100 днів роботи, розкривши дані про масштаби допомоги Збройним Силам, Теробороні, Нацгвардії, Нацполіції, Держприкордонслужбі, а також медзакладам і людям у скрутних обставинах. Відповідні дані опубліковано на Facebook-сторінці Фонду.

"З 24 лютого ми допомагаємо там, де на нас чекають: ЗСУ та ТРО, бомбосховища, лікарні, переселенці, діти героїв, старенькі, українці у гарячих точках... цей список можно продовжувати дуже довго. Фонд Вадима Столара ніколи залишався осторонь. Без ваших донатів нам би не вдалося допомогти у таких масштабах! Підготували звіт, аби кожен міг побачити, до чого долучився. Цифри вразили навіть нас", - написали представники Фонду.

Фото: facebook.com/VadymStolarBF
Фото: facebook.com/VadymStolarBF

Зокрема, було надано: 613 980 порцій гарячого харчування, 101 880 продуктових наборів, 87 500 літрів палива, 35 860 одиниць медикаментів, 5 463 одиниці військового спорядження, 6 позашляховиків. Загалом Фонд разом з його засновником на даний
момент витратив на допомогу 99,5 млн гривень.

“Вірю, що разом ми - обов’язково переможемо! Гуртуймося навколо нашої країни, Президента та народу, аби наблизити Перемогу”, - закликає Вадим Столар.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фонд Вадима Столара тримає оборону в тилу, допомагаючи українським кіборгам. Зокрема, за 100 днів надали допомогу десяткам підрозділів ЗСУ, зокрема ГУРу, з’єднанням ТРО, прикордонникам, Нацгвардії, Нацполіції та Держохороні (повний список підрозділів є на сторінці Фонду у Facebook).

Фото: facebook.com/VadymStolarBF
Фото: facebook.com/VadymStolarBF

"Наші волонтери здолали тисячі кілометрів доріг, перевантажили сотні тонн гуманітарної допомоги, побували у десятках міст та сіл різних областей України. А саме: Київ та область - Буча, Ірпінь, Іванково, Макарів, Немішаєве, Бородянка, Козин, Бровари, Ржищев, Березань; Чернігів та область, Прилуки, Тарасів, Львів, Мукачево,
Трускавець, Одеса, Харків, Рівне, Курахово, Дружківка, Кремінна, Добропілля, Краматорськ, Покровськ, Білокуракинська ОТГ, Гребінківська ОТГ, Олександрія, Білокуракінська ОТГ, Троїцька ОТГ, Піщанка, Жмеринка...", - перераховують у Фонді.

Фото: facebook.com/VadymStolarBF
Фото: facebook.com/VadymStolarBF

Там також розповідають про допомогу медичним закладам.

"Маємо пам’ятати, наскільки важливо підтримувати медиків, адже вони рятівники нарівні з армією! Нам вдалося допомогти ліками, продуктами харчування та найнеобхіднішим таким медзакладам: Дитяча лікарня "Охматдит"; Інститут хірургії та трансплантології ім. Шалімова; Лікарня швидкої допомоги, Київ; Клінічна лікарня No1, Київ; Національний інститут раку; Клінічна лікарня No18, Київ; Військовий госпіталь, Київ; Клінічна лікарня “Феофанія”; Друга дитяча лікарня, Київ; Районна лікарня м. Курахово; Яблунівська районна лікарня; Клінічна лікарня No 17, Харків та ін." - розповідають у Фонді Вадима Столара.Волонтери закликають пам'ятати, що війна не скінчилася та обіцяють продовжувати всіма силами підтримувати армію та цивільних.

"Закликаємо кожного, хто має можливість допомагати – долучайтесь! Кожен ваш донат – це врятоване життя! Допомогти можна тут https://linktr.ee/vadymstolarbf Дякуємо кожному, хто з нами. Тримаємо оборону в тилу і далі. Слава нашим Захисникам! Слава
Україні!", - резюмують у Фонді.

Фото: facebook.com/VadymStolarBF
Фото: facebook.com/VadymStolarBF

Фото: facebook.com/VadymStolarBF
Фото: facebook.com/VadymStolarBF