Є у нашого Івана ФРАНКА знаменита казка «Фарбований лис», яка була вперше опублікована ще в 1898 році.

Так от і нині спостерігаємо, як все більше політиків поповнюють лави вічної і популярної в Україні ПАРТІЇ ШАНУВАЛЬНИКІВ ВЛАДИ І ГРОШЕЙ, яку я називаю «ФАРБОВАНИЙ ЛИС».

От для прикладу такий собі Володимир Продивус.

Колишній фанат Януковича і депутат від партії регіонів, сумновідомий за бурштиновими розбірками і президент федерації боксу. Він у розпал війни російської орди військового злочинця Путіна отримує нагороду від президента Міжнародної боксерської асоціації, свого друга росіянина Кремльова. Вся спортивна спільнота, включно із Міністром Гутцайтом, засуджує такий ниций вчинок і що? А цей «фарбований лис» розміщає у ЗМІ своє фото із Зеленським і він вже фанат влади та патріот України?! І хто ж тепер наважиться звільнити з посади такого фаната президента?

Інші фарбовані чи перефарбовані депутатські лиси й лисиці із партії кума Путіна формують дві нові депутатські групи у ВР і день та вночі готові голосувати за рішення влади, не читаючи їх. Якби хтось у світі проводив конкурс ЦИНІЗМУ, то наші фарбовані лиси із ОПЗЖ були б там серед переможців. Це ж треба спочатку їздити до Путіна на поклон і сумлінно пропагувати «Російський світ», а нині обізвати свою депутатську групу «Платформа за життя і мир»? Інший уламок ОПЗЖ створив ще одну депутатську групу із не менш цинічною назвою «Відновлення України». Між іншим, серед керівництва цієї групи їз колишніх партійців Медведчука, є й такий Максим Єфімов - колись активіст партії Януковича, згодом Порошенка і нині й близький соратник «Слуги народу, бо має чоловік стратегічну власність - колишній вертодром Януковича в центрі столиці..

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

От так ці дві групи нині діють як депутатська гвардія владної фракції «Слуги народу». Всі рішення влади, навіть найбільш непопулярні, завжди підтримуються колись «непримиренною опозицією». Для прикладу, абсурдна ідея про можливість ДИСТАНЦІЙНО голосувати за закони у Верховній Раді, яка на щастя не пройшла, була підтримана практично ВСІМА колишніми медведчукістами-путінцями, які були на засіданні парламенту.

Звісно, такі провладні дії проросійських депутатів не випадкові, адже влада й досі оберігає їх депутатські мандати і посади.

От і виходить, як колись описав Іван Франко, що хитрі владці та їх друзі із проросійської опозиції домовившись між собою, й далі дурять народ, переконуючи, що вже тепер вони точно день і вночі думають про долю України!