Про це повідомив керівник "Української команди" Артур Палатний на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні у співпраці із благодійним фондом "Карітас" ми передаємо продуктові набори українцям, які зараз найбільше потребують допомоги. Це їжа. По 6 кг в одному наборі. Перша партія – 20 тонн – поїде в Київську та Чернігівську області до пенсіонерів, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, які зараз у скруті. Допомогу отримає близько 4 тис. сімей", – заявив Палатний.

Він також повідомив, що вже готують наступний гуманітарний вантаж, який буде розподілено серед жителів інших регіонів, що постраждали від війни, й подякував "Карітасу" за підтримку України.

"Сьогодні ми згуртовані в головній меті – відбити напад ворога й захистити нашу землю. Я вдячний кожному, хто наближає перемогу України. Разом із тим, окрім допомоги армії, підтримки потребують тисячі українців, які постраждали від загарбників. Завдання "Української команди" – допомогти людям вистояти. Дякую друзям – організації "Карітас" – і особисто пану Маркіяну Стефанишину, які сьогодні горою стоять за Україну та допомагають людям", – наголосив керівник "Української команди".