Триває час складання мультитесту абітурієнтами та розпочався процес прийому заяв на вступ до вишів.

Як і обіцяв продовжую знайомитися випускників шкіл та їх батьків з фейковими вузами та ректорами «слугами Путіна і Мамони».

Нагадаю, що моя перша стаття стосувалася ДВОХ вузів пропагандиста «російського світу» і фаната Путіна Ківалова.

Нині ж розповім про ДВА Університети КУЛЬТУРИ Поплавського.

Про Київський Національний університет культури і мистецтва ви знаєте. Але найцікавіше, що є ще один ПРИВАТНИЙ вуз Поплавського з «оригінальною назвою» - Київський університет культури! Метод заробляння грошей тут простий і навіть банальний: одні й ті ж приміщення, одні й ті ж викладачі - ДВА УНІВЕРСИТЕТИ. Держава, тобто МИ з Вами, фінансуємо НАЦІОНАЛЬНИЙ університет, а заробляє ПРИВАТНИЙ університет. Ба більше нині масова реклама на радіо та в соціальних мережах приватного вишу, так званого КУКу невипадкова. Тут знайшли метод через так зване Варшавське відділення зараховувати студентів без ЗНО або ТЕСТУ. І навіть пропонують безкоштовно навчати цілий перший семестр - ну чистий «безплатний сир для абітурієнтів і довірливих батьків».

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нещодавно почав рекламувати себе й ще один приватний Київський аграрний університет, який до освіти має таке ж відношення як я до формування державної політики Північної Кореї. Але розрахунок на те, що не всі знають що в Києві успішно працює вже 124 роки ЄДИНИЙ аграрний університет, який нині називається Національний університет біоресурсів і природокористування. Тож можна буде залучити якусь частину непоінформованих студентів і батьків, які куплятися на цю АГРАРНУ назву.

Ви запитаєте мене:

а що урядовці та інші посадовці не знають про ці «відносно ЧЕСНІ» методи ОБМАНУ у вищій освіті України?

Відповідаю:

знають вже не один десяток років, але належність до найвпливовішої провладної партії «ГРОШІ - ПОНАД УСЕ» унеможливлює їх боротьбу з корупцією і пройдисвітами!

Тож поки єдиний метод - інформувати про реальний стан справ напередодні вступної кампанії до вишів.