Про це він розповів під час другого дня всеукраїнського форуму лідерів громадської думки.

«Я думаю, те, що зараз відбувається з нашим медіасектором, мало статися ще років 30 тому. Ми пішли, як і вся країна, не в зовсім правильному напрямку. Що стосується деолігархізації медіа, я вважаю, що олігархи якщо не повністю зруйнували, то серйозно пошкодили інформаційний простір. Звісно, знайдеться чимало адептів медійної олігархії, які скажуть: «Як же так? Олігархи вклали стільки мільйонів доларів в індустрію». Схаменіться, шановні! Вони вкладали у свої інтереси», - повідомив Дмитро Тузов.

За словами журналіста, медіа, які перебували під впливом олігархів, не мали нічого спільного із стандартами журналістики. Дотації в медійні активи олігархів становили колосальні суми. Дмитро Тузов наголосив, що медійна незалежна індустрія, де дотримуються всіх журналістських стандартів, не має своїх майданчиків і фінансування й не може повноцінно функціонувати поряд із проплаченими олігархами ЗМІ.

«Коли у вас є маленький бізнес, і ви намагаєтеся вижити на ринку, а поруч вкачуються величезні гроші в те, що має працювати, захищаючи чиїсь інтереси, - це точно не рівномірні умови на ринку. І саме це і зруйнувало медійний простір», - повідомив Дмитро Тузов.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, минулого тижня порушники природоохоронного законодавства сплатили до державного бюджету понад 4 млн гривень.

Також Знай.ua повідомляв, що пенсіонери отримають підвищені виплати вже до кінця року: кому з українців після індексації додадуть ще 660 грн.