Про це він розповів на своєму каналі.

«Президент сам сказав: «Переговори в обмін на непроведення референдумів». Якщо буде проведено референдуми, отже, жодних переговорів. Росіяни це розуміють. Якщо брати військово-оперативне пояснення, це можна пояснити тим, що вони підштовхують до того, щоб ми не допустили референдумів, пішли в обіцяний, але непідготовлений контрнаступ і цим ризикували провалом і багатьма жертвами», - повідомив Вадим Карасьов.

За словами політолога, росія хоче, щоб ми якнайшвидше прийняли для себе рішення, що саме ми плануємо робити. Або ми погоджуємося на референдум для того, щоб потім піти в контрнаступ і звільнити території, або ми сьогодні починаємо шукати шлях до того, щоб повернутися до перемир'я і вийти на якийсь Стамбул-2. Вадим Карасьов наголосив, що саме цього зараз домагаються росіяни своїми кроками.

«Якщо референдум, то це вже воля народу, буде важко відіграти. І це теж заохотить тих у росії, хто каже: «Ні, не треба зупинятися, далі, далі, далі». Ну, хай помріють, мріяти не шкідливо. Але все-таки серйозні люди, які краще розуміють і світові розклади, і європейські, і євразійські, думають, при всьому негативному ставленні до путіна, що він не шизофренік, він розважливий політик. Тому розрахунок на те, що росія хоче сісти за стіл переговорів», - наголосив Вадим Карасьов.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, полонений окупант надивився телевізора, і вирушив воювати через «тиранію Києва» народу Донбасу: «У православних є таке поняття».

Також Знай.ua повідомляв, що лукашенко за прикладом путіна набирає до армії неповнолітніх випускників: зі шкільного двору одразу до України.