Якось тишком-нишком відбулося ухвалення та підписання Президентом Закону про демократизацію обмежень у приватизації в часи воєнного стану.

Закон власне кажучи лаконічний і простий:

депутати зокрема та влада загалом ДОЗВОЛИЛИ ПРИВАТИЗУВАТИ підприємства з виготовлення, ремонту технічних засобів реабілітації для осіб з інвалідністю.

Але найголовніше інше:

абзац про заборону приватизації «об‘єктів архітектури…парків загальнонаціонального значення» виправлено на лише «об‘єктів архітектури НАЦІОНАЛЬНОГО ЗНАЧЕННЯ» та «НАЦІОНАЛЬНИХ природних парків».

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Отож, тепер можна приватизовувати ВСІ об‘єкти архітектури МІСЦЕВОГО ЗНАЧЕННЯ та ботанічні сади, дендрологічні парки…,які не є національними природними парками!

Для прикладу в Києві такий статус мають численні об’єкти від історичних будівель знаних церков до Фонтана Самсона.

Дякуємо, дуже дякуємо авторам законопроекту Третяковій, Брагару, Безуглій, Мазурашу, Підласій… та 227 голосувальникам «за»:

- 178 «Слугам народу» на чолі з Арахамією;

- 17 з «Довіри»;

- 13 із «Відновлення України» (раніше - ОПЗЖ);

- 7 із «За майбутнє»;

- 5 із «Голосу»;

- 2 із «Платформи за життя і мир» (раніше - ОПЗЖ).