Про це розповів благочинний другого Дарницького благочиння Української Православної Церкви, настоятель храму праведного Іоанна Кронштадтського протоієрей Нестор Коломієць.

«Є ранкові молитви. Також буде природно, прокинувшись, сказати: «Слава Тобі, Боже». За те, що ніч прожили, прокинулися живими. Перше, що необхідно - подякувати Господу. Також можна сказати: «Господи, благослови», «Господи, допоможи». День тільки починається – ми просимо Божої допомоги та благословення», - пояснив отець Нестор.

Він нагадав, що православні звершують ранкове молитовне правило. Православний християнин може уточнити у священника, духовного отця, який обсяг молитов йому потрібно читати.

«Обсяг молитов може бути різним для кожної людини. Кожен православний визначає зі своїм духовним отцем, які молитви треба читати», - підсумував протоієрей Нестор Коломієць.


Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще