Про це Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Онуфрій сказав у своїй проповіді.

«Коли людина має духовну любов, то вона приносить себе в жертву заради ближнього, прощає їй образи і любить її такою, якою вона є», - сказав Митрополит Онуфрій.

Блаженніший зазначив, що якби на землі була духовна любов, то не було б воєн і вже почалося б тут Царство Небесне.

«Така любов вимагає від людини самопожертви. По Своій любові Господь пробачив усіх нас і став Людиною заради нашого спасіння, щоб ми знову могли жити в блаженстві та Божественній любові», - пояснив архіпастир.

Предстоятель УПЦ зазначив, що тим людям, які жертвують собою, дається велика нагорода, вони іменуються синами Всевишнього, вищої честі для людини не може бути. «Ці люди здатні бути милосердими, як Отець Небесний милосерд по відношенню до кожного з нас», - додав він.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

«Нехай Господь допоможе навчитися духовної любові і вкусити Божественну благодать, яка втішає і зміцнює людину. Тоді у нас буде все необхідне як для земного життя, так і для вічності у Христі Іісусі», - побажав Митрополит Онуфрій.