Або спортивні функціонери МОК досі не знають, що проти України воює терористична держава Росія та її народ.

Як відомо, у травні 2022 року Томас Бах на 139-сесії МОК захистив «невинних російських спортсменів» і «невинний ОК Росії». На це тоді жорстко зреагували в Україні. Здавалося, що це прикра помилка і випадковість.

Після цього був приїзд в Україну керівника МОК і його зустрічі на найвищому рівні та запевнення в незмінності санкцій до Росії та Білорусі й активній допомозі українському спорту.

Проте, після цього маємо приклади відмов низки міжнародних федерацій від санкцій щодо Росії. Я вже мовчу про безпрецедентний випадок із рішеннями Міжнародної асоціації боксу, яку очолює росіянин Умар Кремльов, щодо заборони виступив української збірної під національним прапором?!

А найсумніша подія відбулася днями у Сеулі, де проходила Генеральна Асамблея Асоціації національних олімпійських комітетів. В її роботі взяли активну участь делегації олімпійський комітетів Росії та Білорусі, яким заборонили лише використовувати свою державну символіку, а Україна у свою чергу бойкотувала цей захід. Більш за те, керівник ОКР Поздняков подякував президенту МОК Томасу Баху за підтримку російських і білоруських спортсменів. Всі російські й білоруські ЗМІ захоплено реагують на жорстку реакцію очільника МОК на позицію керівника НОК Данії Ганна Наторпа, який бойкотував виступ російської делегації і пояснив свою позицію так:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«У нас тут делегати НОК Росії та Білорусі, але не України. А має бути навпаки». І тут Томаса Баха понесло…Він заявив, що «війна не була розпочата росіянами, їхніми спортсменами, ОКР…» Одним словом винні якісь віртуальні політики і знову…невинний російський народ!

Наводити аргументи проти такої цинічної позиції керівництва МОК на 240 день війни російської орди вбивць, ґвалтівників і мародерів військового злочинця Путіна проти України й українського народу, під час якої вбито більш як 150 спортсменів і знищено десятки спортивних об‘єктів… не бачу сенсу. Лише зауважу, що події, які відбулися в Сеулі на засіданні Асоціації національних олімпійських комітетів (АНОК) - це олімпійський сором і ганьба Томаса Баха і функціонерів МОК!