Вже кілька днів поспіль світові ЗМІ обговорють панічно-неадекватну заяву очільника столиці України про можливу евакуацію всіх киян із міста. Натомість, кияни останніми днями, щонайменше в соціальних мережах, написали ВСЕ, що думають про владу Києва, яка літо прогуляла, проїздила за кордон…а на зиму згадала про безпеку людей та енергетичні проблеми столиці.

Проте, ніхто не зауважив тото факту, що ми - кияни оплачуємо, в часи воєнного стану, 12 заступників Кличка по КМДА і ще одного заступника по Київській міській раді. Як Ви думаєте 13 заступників достатньо, щоб вирішувати проблеми Києва і киян?

Кількість чиновників в КМДА, Київській міській раді та районних адміністраціях - щонайменше 4 тисячі осіб за оцінками експертів, бо інформація такого роду утаємничена.

Окрім того, всі - 120 депутатів міськради мають по 2 оплачених із бюджету помічників.

А ще сотні наших мільйонів на ЗМІ, які прославлять «героїчну владу» та численна кількість прокладок-комунальних підприємств для сімей і родичів по відмиванню коштів бюджету Києва по вічному перекладанню плитки, пересажуванню дерев та ремонту фонтаніів…під час війни.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаю, що влітку Уряд обіцяв масштабне скорочення чиновників, ледь не вдвічі. Хотілося б, нам платникам податків, почути звіт про виконання цієї обіцянки. Бо, натомість, у бюджеті-2023 заморожені або скорочені ВСІ соціальні видатки, а кошти на зарплати депутатів та їх помічників і на численне чиновництво збільшено.

От цікаво:

такий бюджет для підтримки Армії владців Президент таки підпише?

А нам киянам варто вимагати радикального змешення видатків на утримання влади та відкритого й професійного обговорення при ухваленні бюджету столиці на 2023 рік.

П.С. До речі про нумерологію.

Може "нещасливі" для киян 13 заступників Кличка скоротити бодай до 5 більш "щасливих"?!