Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, медведєв зі своїми заявами став схожим на політичного юродивого. Як він пояснює, такі були в Середньовіччі у королів і їм дозволялося говорити, що завгодно, але з потрібними владою посилами. І ось медведєв, розповідає експерт, почав лякати весь світ, взагалі написав про якийсь апокаліпсис.

«Потік несвідомого. І все це разом, «брудна бомба», ця вигадка, чого не знайшло МАГАТЕ, зернова угода, постійні скарги – все це разом демонструє Заходу слабку позицію. Ну ось дві сторони, що конфронтують: одна з них увесь час просить миру, а друга говорить окей, ви йдіть із нашої території і говоритимемо, інших умов не буде. По-іншому не буде, ви ж окупували нашу територію», - наголошує Дмитро Співак.

Як він пояснює, неможливо сідати з росією за стіл переговорів, доки її війська перебувають у Маріуполі, у Мелітополі, Бердянську, на Донбасі, у частині Херсонської області, на Запорізькій АЕС. Говорити можна буде після, стверджує експерт, і ця розмова буде про репарації, про компенсації. Проте, зазначає він, багато хто у світі зацікавлений у цій ситуації, тому що погана геополітична, економічна, фінансова, енергетична ситуація і росія цим користується.

«І ось це рішення G7, яке вони зараз хочуть ухвалити і стелю цін на нафту визначити, я думаю, що нічого не вийде. Тобто, навіть якщо ухвалять, результату не буде. росія взагалі може перекрити нафтовий краник у європейські країни, нічого, не помруть з голоду в росії, там звикли», - розмірковує Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, генерал США Бен Ходжес спрогнозував перемогу ЗСУ.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен розповів про найзнаковішу подію в житті пригожина.