Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«За радянських часів створювалася енергетична система така, яка повинна була витримувати не просто бомбардування, а ядерні бомбардування. Вона створювалася з таким рівнем надійності, щоб витримати навіть ядерне бомбардування», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, існують проміжні варіанти, завдяки яким навіть при повному знищенні станцій чи підстанцій можна зберегти українську електросистему. Як наголосив Олександр Кочетков, наразі треба пропрацьовувати саме ці варіанти, щоб за наявності хоча б якоїсь електроенергії можна було її правильно рівномірно розподілити.

«І ще є тут один ризик. Згадаємо, що в нас значна частина енергетичних структур не комерційна. І те, що зараз відбувається, вони надають певні енергетичні послуги, однак не всі люди спроможні за це платити», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українців чекає підвищення тарифів на електроенергію у 2023 році: що зміниться.

Також Знай.ua повідомляв про масовану ракетну атаку держави-терориста: майже вся Україна без світла, влучання по цивільним об‘єктам.