Про це у своєму блозі 24-каналу заявив екс-командир полку «Азов» Максим Жорін.

За словами Жоріна, вагнерівці є двох видів. «Перший - пєтушиний вид, тобто зеки, яких понабирали по всіх російських тюрмах. Зараз вони одні з основних «ініціаторів» наступу (під Бахмутом – ред.) - абсолютно бездумно біжать на укріплені позиції і так само бездумно гинуть у величезній кількості. Другий вид - більш підготовлені, відрізняються за зовнішнім виглядом. На кожному амуніції від найкращих західних брендів по 6-7 тисяч доларів. За характером дій теж можна відрізнити – воюють більш грамотно, пробували здійснювати більш складні тактичні маневри. Їхні атаки також були успішно відбиті, але в бою з ними набагато складніше, ніж з зеками.», зазначає автор блогу.

Що стосується кадирівців – то на думку Максима Жоріна, вони самі вирішили бути хазяями російського народу. «А росіяни проявляють себе, як жалюгідний скот, який не піднімає голову і дозволяє щоб його ґвалтував народ, який є національною меншиною в рф.», - каже військовий.

Він заявляє, що ані вагнерівці, ані кадирівці не мають досягнень в боях. «Відомими «героями» в рф і вагнерівці, і кадирівці стали не через досягнення в боях, а завдяки спеціальним інформкампаніям, що формують думку нібито вони якісь потужні і славні «воїни». Та бойових здобутків немає ані в одних, ані у других. Якщо, звісно, не вважати за успіх знущання над місцевим населенням окупованих територій.». – запевняє Жорін.