Apartel зараз будує найбільшу мережу апарт-готелів в Україні. За 2022 рік будівництво призупинилось лише один раз – 24 лютого і було на паузі всього 1 місяць і вже на початку квітня відновили будівництво на всіх майданчиках та розпочали новий об'єкт.

Своє рішення стартувати нові проекти під час війни коментує Василь Крулько один з засновників мережі: “Ми дуже любимо Україну і ми віримо в перемогу, тому нам вже зараз потрібно створювати робочі місяця та розвивати економіку і туризм, бо інакше якщо зупиниться економіка, то зупиниться і держава. Ми не хочемо своїми грошами розвивати європейськи країни, ми хочемо тут будувати Європу. І судячи з того, що з початку війни до нас приєдналося понад 150 інвесторів, то нашу філософію розбудови України поділяють багато однодумців.”

Apartel Resort будує 3 апарт-готелі: в Східниці, Хусті та Ужгороді. Сьогодні кожний проект має потужні генератори, які дозволяють продовжувати безперебійне будівництво. Бо український бізнес не зупиняється, як і українські люди.

Apartel Resort
Apartel Resort

Попри всі складності і виклики сучасності, щодня нові інвестори вкладають свої кошти в один з проектів мережі, тим самим допомагають Apartel розвивати українську інфраструктуру туризму і продовжувати підтримувати економіку країни, бо кожен місяць Apartel виплачує зарплатню понад 400 працівникам.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Модель бізнесу апарт-готелів дуже проста. Це знайома всім українцям система — “купити квартиру і здавати її в оренду”, але модернізована і набагато прибутковіша.

Управляюча компанія забезпечує інвесторам 10-15% річних без жодних турбот, оскільки інвестор не відповідає ні за поселення, ні за ремонти і прибирання, ні за маркетинг. Все, що потрібно зробити інвестору – обрати об’єкт мережі, в який він хоче інвестувати і отримувати дивіденди кожного місяця.

Apartel Skhidnytsya Wellness Resort – майбутній найбільший SPA-курорт в Східниці, який налічуватиме 5 корпусів апарт-готелю, 7 котеджів та безліч інфраструктури на території комплексу. Ізюминкою курорту стане панорамний басейн з підігрівом просто неба, власний бювет з мінеральною водою, великий SPA-центр, медичний заклад і багато інших локацій для відновлення і підтримання здоров’я. Бальнеологічні властивості Східниці відомі вже дуже давно, а в 2023 році в кожного українця буде можливість оздоровлюватись в найсучаснішому 5-ти зірковому готелі Східниці.

Apartel Resort
Apartel Resort

Apartel Rikka Khust Thermal Resort – 5-зірковий всесезонний термальний курорт з розвиненою внутрішньою інфраструктурою, розрахований на 1500 одночасних відвідувачів. Перша частина комплексу зі Spa-блоком, басейнами, термальними чанами та сауною працює вже з 2021 року, а зараз триває активне будівництво корпусів з апартаментами, саме які і можуть придбати інвестори. Apartel Rikka Khust — це багатофункціональний комплекс, інфраструктура якого спроектована таким чином, щоб мати високе завантаження цілий рік. Щоб забезпечити завантаженість у холодну пору року, будується велика крита зона зі Spa та басейнами, а також медичний корпус. З осені по весну гості зможуть оздоровлюватися та пити лікувальну воду з термальної свердловини глибиною 1150 метрів.

Найновіший проект, будівництво якого розпочала мережа Apartel — Apartel Uzhhorod hotel&spa. Це перший сучасний 4-зірковий апарт-готель з розвиненою інфраструктурою в Ужгороді. Місто Ужгород має великий туристичний та бізнес-трафік, але його готельно-розважальна сфера не повністю задовольняє потреби гостей. Бізнес-гості потребують кращого сервісу та умов перебування в Ужгороді, саме тому Apartel Uzhhorod hotel&spa буде мати постійне завантаження. Апарт-готель включатиме все для комфортного перебування гостя під час відрядження або відпочинку: spa-комплекс, ресторан, тренажерну залу і, навіть, офіційне казино.

Обираючи Apartel, ви обираєте українське майбутнє. Підтримуйте своїх – ставайте інвестором мережі, щоб будівництво і надалі безперебійно продовжувалось. Apartel Resort — місце вигідних інвестицій та якісного відпочинку