Нагадаю, що 13 грудня 2022 року так звана парламентська більшість забудовників із «Слуги народу», ОПЗЖ і К. 228 голосами ухвалила скандальний закон для безконтрольного «великого будівництва». Проти цього виступили представники місцевого самоврядування, архітектори і громадськість, які згодом закликали Президента ветувати цей Закон.

Офіційний сайт ВР інформує, що цей Закон було підписано Головою Верховної Ради 19 грудня 2022 року і досі НЕ ОТРИМАНО ЖОДНОЇ реакції від Президента?!

Як відомо, 94 стаття Конституції прямо вказує як повинен діяти Глава Держави в цьому випадку:

«Закон підписує Голова Верховної Ради України і невідкладно направляє його Президентові України.

Президент України протягом п‘ятнадцяти днів після отримання закону підписує його, беручи до виконання, та офіційно оприлюднює його або повертає закон із вмотивованими і сформульованими пропозиціями до Верховної Ради України для повторного розгляду.»

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Таким чином, Президент України вже 21 день НЕ ВИКОНУЄ приписи КОНСТИТУЦІЇ України!

Я звісно не вимагаю від ЗЕЛЕНСЬКОГО виконати його публічну обіцянку:

«Якщо я коли-небудь в житті порушу закон, я піду сам».

Я вимагаю, щонайменше, шанувати нашу Конституцію, попри воєнний стан, і ветувати ( або підписати, якщо він на боці забудовників) цей Закон від об‘єднаної будівельної мафії.

Бо складається враження, що хтось вкрав або спеціально приховав від Президента цей скандальний документ, щоб перечекати, коли про нього забудуть.