Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

На думку журналіста, перспективи війни та взагалі нашого майбутнього все одно поки що досить складні та туманні. До того ж, стверджує він, рано говорити про перемогу, тому що вона має чіткий критерій – це вихід на міжнародно визнані кордони, а це ще належить зробити.

«Але з хорошого, наскільки я зараз розумію, все зараз зводиться до того, що ми будемо найзабезпеченішою армією НАТОвською зброєю, причому за НАТОвські гроші, тому що вони вирішують і свої проблеми, і проблеми безпеки зокрема», - констатує Роман Цимбалюк.

Як він стверджує, за результатами війни там, де пройде кордон, буде два світи. Україна ж, додає гість програми, буде частиною того, що ми називаємо західним світом, з усіма плюсами та мінусами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Валуйський-Шаригін пояснив, що в Україні теж є свої комікси, зокрема, про козака-характерника та «Азовсталь».

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чи вдасться російським спортсменам потрапити на Олімпіаду у Парижі у 2024 році.